2130433298 6940603585 Αχαρνές, Αττικής
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Mk Service | Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττικής - Διαχείριση Κτιρίων & Πολυκατοικιών 


Με εμπειρία, γνώση και πάνω από όλα επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “Mk Service” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες καθαρισμού που επιθυμείτε να μας αναθέσετε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Εξετάζοντας προσεκτικά το χώρο σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας.

Οι συνεχείς αυστηροί έλεγχοι ποιότητας και ο καθαρισμός σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε εργασίας, διασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών σας.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

αρχικούς, γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς σε οποιονδήποτε χώρο και κτίριο επιθυμείτε, σε συνθήκες και ωράριο που προσαρμόζεται στις δικές ανάγκες όλες τις μέρες της εβδομάδας και του χρόνου. Εξυπηρετούμε: 
 
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια Κτίρια
  Επαγγελματικούς Χώρους
  Χώρους Ψυχαγωγίας
  Εργοστάσια
 
Έτσι, με απόλυτη δέσμευση για άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, είναι κοντά σας και αναλάβει τον τακτικό καθαρισμό της πολυκατοικίας, της επιχείρησής σας αλλά και κάθε χώρου με συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στο χώρο, όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι.
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.