2130433298 6940603585 Αχαρνές, Αττικής
 
 
 
MK SERVICE
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττικής - Διαχείριση Κτιρίων & Πολυκατοικιών 


Η επιχείρησή μας “Mk Service” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 2011 στο χώρο του καθαρισμού και τις διαχείρισης κτιρίων, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε πολυκατοικίες και κτίρια στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που αποτελούνται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό ή την συντήρηση του χώρου σας στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική. 

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, σας παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την διαχείριση του κτιρίου σας όπως, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, αποφράξεις, αναγόμωση πυροσβεστήρων, έκδοση κοινοχρήστων και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σχετίζεται με την διαχείριση του κτιρίου σας. 
 

 


 

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του καθαρισμού κτιρίων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς σε οποιοδήποτε κτίριο επιθυμείτε.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού πελάτη, η επιχείρησή μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό της, ενώ το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού.

Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρουμε, στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου αλλά και να δεσμευτούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
 
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.